У Міненерго розповіли, чи будуть у травні українцям вимикати світло

0
У Міненерго розповіли, чи будуть у травні українцям вимикати світло
Міністерство енергетики спростувало інформацію про нібито запровадження у травні графіків відключень світла, повідомляє Міністерство енергетики у телеграмі.

"Останніми днями у деяких ЗМІ шириться недостовірна інформація про нібито введення у травні графіків обмежень постачання електроенергії побутовим споживачам. Міністерство енергетики України офіційно заявляє: ця інформація не відповідає дійсності. Введення жодних графіків обмежень постачання електроенергії не планується", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зараз триває активна підготовка енергосистеми до нового опалювального сезону. Зокрема, Міненерго спільно з усіма енергетичним компаніями країни, що генерують, передають та розподіляють електроенергію, склали оптимізований графік ремонтів.

У міністерстві наголосили, що відключення споживачів від електропостачання можуть відбуватися виключно внаслідок пошкодження російськими окупантами об’єктів генерації і мережевої інфраструктури.

"Майже три місяці, незважаючи на терор ворога і обстріли об’єктів енергетичної інфраструктури, енергосистема працює, повністю забезпечуючи споживання. Завдяки злагодженій роботі усіх видів генерації вдалося скасувати обмеження постачання електроенергії споживачам", - додав міністр енергетики Герман Галущенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні