У ГУР розповіли про нові цілі рф під час масованих атак

0
У ГУР розповіли про нові цілі рф під час масованих атак
Росія продовжує терористичну тактику ведення війни завдаючи ударів по цивільній інфраструктурі. Взимку спроби Кремля занурити Україну в пітьму взимку – закінчились провалом, тепер країна-агресор обирала нові цілі для атак, пише 24 канал.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов. За його словами, нові плани Кремля далекі від досконалості.

Він зауважив, що "перші хвилі атак, які відбулись в зимовий період – це була спроба знищити українську енергетичну інфраструктуру, занурити Україну в темряву, посіяти паніку і в такий спосіб змусити до капітуляції"

"Цього не вийшло. Ракетний бліцкриг, як і початкова операція "взяти Київ", зазнали фіаско", – зазначив Юсов.

Які цілі Росії наразі
Представник розвідки повідомив, що ті атаки, які продовжує здійснювати ворог сьогодні – це намагання ускладнити або зірвати подальші наступальні дії української армії щодо визволення наших територій.

Юсов також звернув увагу, що наразі ворог продовжує атаки зі значно нижчим ракетним потенціалом, особливо в частині високоточного озброєння, оскільки значною мірою він витрачений і так швидко поновлювати його у Кремлі не можуть.

"Їхнє завдання – це спроба ускладнення або зриву подальших наступальних дій української армії щодо визволення наших територій. Тобто цілями є – логістика, шляхи постачання, техніка, жива сила",
– наголосив представник розвідки.

Росія має неточні розвіддані
Втім, за його словами, Росія має застарілі дані, брак розвідданих, і зважаючи на наявність несучасного та не високоточного озброєння, ці удари фактично йдуть по цивільних об'єктах і страждають не військові, а мирні громадяни.

"Що в принципі є свідченням терористичних актів, які продовжує Росія та режим Путіна, і показує геноцидний характер війни, яку вона веде проти України", – додав Юсов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні