--> Завжди заступляться за свого чоловіка: найвинахідливіші знаки Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Завжди заступляться за свого чоловіка: найвинахідливіші знаки Зодіаку

0
Завжди заступляться за свого чоловіка: найвинахідливіші знаки Зодіаку
Деякі знаки Зодіаку відрізняються непостійністю і дуже легко можуть покинути свою сім'ю, інші ж залишаться зі своєю "другою половинкою" і в горі, і у хворобі, готові завжди підтримати найдорожчу для себе людину.

Представники яких зодіакальних сузір'їв завжди і скрізь, за будь-яких обставин, готові стати горою за своїх, передає Апостроф.

Рак

Сім'я займає особливе місце у серці Раків. Вони є ідеальним компаньйоном для шлюбу, оскільки дуже цінують свій вибір. Раки завжди стануть на захист своєї половинки, навіть якщо це означає протидію батькам. Раки є ідеальним партнером для тих, хто хоче, щоб їхній шлюб був тихим та позбавленим конфліктів.

Риби

Риби шукають у партнері безпеку та стабільність. Вони дбають про те, щоб їхній партнер завжди був шанований усіма їхніми родичами. Риби докладуть усіх зусиль, щоб їхній партнер відчував себе коханим, і як удома.

Діва

Коли кохання піддається випробуванню, Діва переходить у режим виживання. Цей знак перетворюється на лютого й одночасного люблячого захисника, який грудьми закриє свого супутника життя.

Козеріг

Козерогам може знадобитися досить багато часу, щоб знайти свого супутника життя, але стосунки з ним тривають усе життя. З Козерогів виходять чудові друзі й рішення вийти за такий знак може бути розумним варіантом для людей, які у своєму шлюбі шукають друга. Козероги ж беруть участь над другою половинкою і підтримують їх у всіх починаннях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні