Ці знаки Зодіаку ненавидять інших людей

0
Ці знаки Зодіаку ненавидять інших людей
Представникам деяких знаків Зодіаку всі заздрять, а ось частина з них далеко не завжди показує, як насправді ставляться до людей, що їх оточують, і здатні миттєво вибухнути, якщо щось йде не так, як вони раніше запланували, пише Апостроф.

Скорпіон
Скорпіони харизматичні, темпераментні, уперті, мають сильний характер і підуть на багато що на шляху до досягнення своєї мети. Вони холоднокровні та амбітні. Скорпіони живуть за принципом "око за око, зуб за зуб" і якщо хтось зробить підлість стосовно них, цей знак, ні хвилини не сумніваючись, завдасть удару у відповідь, причому ненависть буде справжньою.

Овен
Овни імпульсивні, вперті й дуже запальні. Ті, кому Овен не подобається, миттєво переходить до розряду ворогів, яким треба мститися. Причому Овни вважають, що їхні опоненти дійсно отримують за заслуги.

Діва
Діви будують плани одразу на роки вперед і головними їхніми ворогами стають люди, які йдуть їм всупереч. Даний знак Зодіаку завжди шукає вигоду і воліє спілкуватися лише з тими, хто може бути корисним. А ось ненависті до ворогів вони не відчувають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні