Рекордні ціни на овочі в Україні: стало відомо коли впаде ціни на огірки та помідори

0
Рекордні ціни на овочі в Україні: стало відомо коли впаде ціни на огірки та помідори
Як огірки, так і помідори, продовжать зростати в ціні, оскільки фіксують високі витрати на вирощування і зберігання тепличних різновидів цих овочів, і така тенденція істотно збільшує собівартість цієї агропродукції.

Зазначимо, що поточна вартість томатів та огірків на полицях різних мережевих магазинів в Україні зараз становить:

в «Auchan» за огірки гладенькі або короткоплідні попросять від 99 гривень/кілограм і 114 гривень/кілограм відповідно, а за томати червоні, рожеві та «сливки» — 76,9 гривні/кілограм, 154,9 гривні/кілограм і 139 гривень/кілограм відповідно;

у «Megamarket» за огірки гладенькі, колючі та сорту «Естафета» потрібно буде заплатити 149,9 гривні/кілограм, 99,9 гривні/кілограм і 219,9 гривні/кілограм відповідно;

у «Metro» за огірки гладенькі та сорту «Естафета» необхідно буде «розщедритися» по 89,9 гривні/кілограм і 149,9 гривні/кілограм відповідно, за помідори рожеві — 154,96 гривні/кілограм, а за «сливку» — 124,7 гривні/кілограм.

На думку експертів, спад вартості вищевказаних овочів може відбутися лише з настанням літнього сезону.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні