Дзеркальна дата 5 травня: як загадати бажання

0
Дзеркальна дата 5 травня: як загадати бажання
Місячне затемнення відбудеться сьогодні, в дзеркальну дату, 5.05, і триватиме з 17:14 до 21:31 за київським часом. Це буде найбільше напівтіньове затемнення з лютого 2017 року до вересня 2042 року, пише Апостроф.

Найчастіше люди чекають на дзеркальні дати, щоб загадати бажання. Вони вірять, що таким чином зможуть подвоїти шанси здійснити те, про що давно мріють. Езотерики справді вважають, що це можливо. Але тільки в тому випадку, якщо людина проведе особливий ритуал, правильно загадає бажання і докладе зусиль, щоб його здійснити.

Є різні способи, як можна розповісти всесвіту про свої наміри. Найпростіший - сісти перед дзеркалом, уважно подивитися на себе і п'ять разів виразно сказати вголос, чого хочеш. Важливо, щоб поряд нікого не було. Все-таки це таємне дійство!

Також можна загадати бажання, написавши його 5 разів на аркуші паперу перед сном. Листок потрібно розрізати на 5 частин та кожну з них сховати по квартирі. Одну обов'язково покласти під подушку. А вранці скласти всі листки і спалити їх, промовляючи бажання вголос.

Продумайте наперед, чого насправді бажаєте і навіщо це потрібно. І пам'ятайте, що в жодному разі не можна бажати комусь зла. Інакше воно повернеться до вас.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні