В українській області запроваджують цілодобову комендантську годину

2
В українській області запроваджують цілодобову комендантську годину
У Херсоні з вечора 5 травня розпочнеться комендантська година, яка триватиме 58 годин. Про це заявив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, пише УНІАН.

"Ще на минулій Раді оборони Херсонської області обговорили ймовірну поведінку ворога і скоординували наші безпекові кроки. Не дамо жодного шансу зрадникам і нелюдям творити безчинства на нашій землі. Тож для сприяння безперешкодній роботі правоохоронних органів запроваджуємо цілодобову комендантську годину, яка триватиме з 20:00 5-го травня до 6:00 8-го травня", - заявив очільник ОВА.

За його словами, протягом цих 58 годин пересуватися та знаходитися на вулицях міста – заборонено, також Херсон буде закрито на вʼїзд та виїзд.

Прокудін закликав громадян завчасно вирішити свої справи та зробити необхідні запаси продуктів та медикаментів.

Крім того, він зазначив, що коммунальники, лікарі та правоохоронці працюватимуть у штатному режимі за узгодженим списком, тому за потреби до них можна буде звернутися за допомогою. "Такі тимчасові обмеження необхідні, аби правоохоронці змогли виконати свою роботу і не наразити вас на небезпеку", - додав Прокудін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Українська область,ви це серйозно?????
Відповісти
Українська область,ви це серйозно?????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні