Українські чоловіки не зможуть виїхати за кордон до середини серпня

0
Українські чоловіки не зможуть виїхати за кордон до середини серпня
В Україні знову продовжили воєнний стан та загальну мобілізацію. Як повідомив народний депутат Ярослав Железняк, таке рішення ухвалила Верховна Рада. За це проголосували 324 та 333 нардепів.

Воєнний стан в країні та загальна мобілізація діятиме ще на 90 днів довше - до 05:30 18 серпня 2023 року, пише Social.com.ua.

Це означає, що протягом цього періоду продовжуватиме діяти низка заборон, зокрема перетин кордону чоловіками призовного віку (від 18 до 60 років), окрім певних категорій. Українці також мають дотримуватися комендантської години, режиму світломаскування тощо. У період воєнного стану громадян також мають право залучати до суспільно корисних робіт, а загальнодержавні вихідні скасовуються, тривалість відпуток може обмежуватися.

Загалом воєнний стан в Україні триває вже 433 дні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні