Рф готує провокації на північному кордоні України

0
Рф готує провокації на північному кордоні України
Російські військовослужбовці, які дислокуються у Брянській та Курській області отримали українську військову форму. У зв'язку з чим можливі провокації ворога на північному кордоні. Про це повідомляє пресслужба Центру національного спротиву, пише Главком.

Як пояснили в ЦНС, про таке повідомляють місцеві, які співпрацюють з українським підпіллям.

«Всі ці дії вказують на те, що росіяни готують провокацію під чужим прапором задля мобілізації свого суспільства й також ввести в оману світове суспільство, аби відвернути увагу від злочинів ЗС РФ», – йдеться в повідомленні.

Центр нацспротиву не виключає, що країна-агресор може вдатися до терористичних актів на своїй на території РФ, або імітувати захоплення заручників.

«Центр національного спротиву закликає зберігати пильність та звернути увагу на такі дії ворога, аби не стати жертвою ворожих намірів», – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні