Лукашенко панікує через неіснуючі «провокації» на кордоні Білорусі

0
Лукашенко панікує через неіснуючі «провокації» на кордоні Білорусі
Білоруський диктатор Олександр Лукашенко зібрав нараду, під час якої почав переконувати, що на кордоні Білорусі нібито «відбуваються провокації». Про це повідомляють білоруські ЗМІ, передає Главком.

За словами самопроголошеного президента, поблизу кордонів Білорусі нібито «нарощується військовий потенціал НАТО», а він це питання ігнорувати не може.

«Відкласти цю нараду ми не могли: ситуація нас змушує реагувати на ту ситуацію, яка складається. Тому було доручено уряду, силовому блоку підготувати серйозні заходи на кордоні з метою недопущення на територію Білорусі різноманітних диверсантів», – заявив Лукашенко.

Лукашенко традиційно заявив, що обстановка навколо Білорусі нібито «залишається складною». Голова Комітету державної безпеки Іван Тертель заявив, за даними розвідки, нібито «прогнозується значне загострення оперативної обстановки, яка складається навколо Білорусі».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні