У Польщі п'яний українець з дружиною в авто в'їхав у дерево: жінка загинула

0
У Польщі п'яний українець з дружиною в авто в'їхав у дерево: жінка загинула
Затримано винуватця вечірньої аварії, що сталася в понеділок у Мислові загинула мати його п'ятирічної дитини, пише inpoland.

ДТП на вулиці Миколовська в Мисловіце (Сілезьке воєводство) сталася 1 травня ввечері, в лісистій місцевості.

Автомобіль, у якому їхали троє громадян України: 27-річний чоловік, 29-річна жінка та їхня 5-річна дитина, врізався в дерево.

Під час рятувальної операції вогнеборці звільнили з під уламків авто пасажирку. У реанімаційних заходах брав участь екіпаж гелікоптера Польської медичної аерорятувальної служби. Однак, попри зусилля медиків, вона не вижила Чоловіка з дитиною госпіталізували.

Як повідомила у вівторок Александра Ясінська з поліції Мисловіце, чоловіка затримали того ж дня. Як виявилося, під час аварії українець перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Також поліцейська повідомила, що в аварії загальні забої отримала п'ятирічна дитина подружжя - вона кілька днів перебуватиме в лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні