Що чекає на українців з 6 по 19 травня

0
Що чекає на українців з 6 по 19 травня
До молодика 19 травня градус напруженості досить високий, у соціальному плані відбувається багато подій, які викликають тривогу та невизначеність, розповідає астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова), пише ТСН.

Якщо ви звичайна людина і не можете вплинути на розвиток процесів у політиці, суспільстві, тоді використовуйте всі зовнішні кризові ситуації для внутрішніх трансформацій. Саме це стане першим етапом та важливим кроком на шляху до самовдосконалення, що дозволяє перейти на наступний рівень життєвого циклу.

Період спадного Місяця можна використовувати для звільнення від зайвого та віджилого, що перешкоджає особистісному розвитку та соціальній інтеграції. Два тижні після місячного затемнення 5 травня є доленосними для тих, у кого в натальній карті Меркурій ретроградний, а також для затемнень, що народилися поблизу. Особливості свого особистого гороскопу можна дізнатися у астролога на особистій консультації. Натальна карта — космічний паспорт, у якому є ключі до всіх сфер життя!

6 травня, спадний Місяць у Скорпіоні, від 23:03 – у Стрільці

16-й місячний день триває від ранку

Період місяця без курсу від 17:37 до 23:03

Символ дня: Метелик

17-й місячний день починається о 21:46

Символ дня: Шакті (санскрит: śakti – міць, сила, Богиня-мати)

Закінчився весняний коридор затемнень, і від цього дня відбувається зниження рівня стресової напруги, поступово покращується психоемоційний стан. Завершуйте справи та ситуації, від яких настав час звільнитися; ставте крапки там, де їх давно треба було поставити.

7 травня, спадний Місяць у Стрільці

17-й місячний день триває від ранку

Символ дня: Шакті

18-й місячний день починається о 23:09

Символ дня: Дзеркало

Венера – планета кохання, входить у знак Рака, найсімейніший знак зодіаку. День пробудження м'якої жіночої сили. Сприятливий для романтики, подружніх стосунків, парних контактів, свят, застіль, веселощів та розкріпачення. Час радості та внутрішньої свободи, натхнення для творчих людей.

8 травня, спадний Місяць у Стрільці

18-й місячний день триває від ранку

Період Місяця без курсу від 23:27

Символ дня: Дзеркало

Зовнішнє відбиває внутрішнє. Дзеркало є символом божественного розуму, який створює світ за своїм образом і подобою. Зовнішня реальність навколишнього світу є відображенням нашої сутності. Корисно зазирнути всередину себе, визначити справжні мотиви своїх поглядів та дій. Змінивши свої реакції на зовнішній світ, можна змінити своє життя.

9 травня, спадний Місяць у Стрільці, від 02:32 – у Козорозі

19-й місячний день починається о 00:26

Період Місяця без курсу триває до 02:32

Символ дня: Павук

Павутина, яку плете павук, є символом творчих сил Всесвіту. Павук у центрі павутини символізує центр світу, а також Сонце в оточенні променів, що відходять від нього у всіх напрямках. Павук – жіночий початок, місячний символ, уособлює цикли життя та смерті, пряде павутину часу. Завдяки терпінню та працьовитості можна домогтися заступництва начальства та чекати на підтримку спонсорів.

10 травня, спадний Місяць у Козорозі

20-й місячний день починається о 01:28

Символ дня: Орел

Орел – символ Сонця, є атрибутом сонячних богів, правителів та воїнів у багатьох культурах. Втілює духовний початок, міць, швидкість, владу. Цього дня добре вдається планування та виконання важливих робіт, які потребують точності, строгих математичних розрахунків та чіткого виконання інструкцій. Добре минають операції з нерухомістю, вирішуються питання у професійній сфері.

11 травня, спадний Місяць у Козорозі, від 05:05 – у Водолії

21-й місячний день починається о 02:13

Період Місяця без курсу триває від 02:52 до 05:05.

Символ дня: Табун коней

День справедливості, об'єднання людей та руху вперед. Кінь символізує пристрасність, динамічну силу, спритність, швидкість думки, біг часу, невгамовність і прагнення вперед, перехід від одного рівня до іншого. За принципом аналогії табун коней показує, як пролітають події життя, що ми навіть не помічаємо їхньої важливості. Цього дня необхідно тримати віжки, зосередитися, інакше можна вилетіти з сідла та опинитися на узбіччі життя.

12 травня, спадний Місяць у Водолії

22-й місячний день починається о 02:45

Символ дня: Ганеша (санскрит: Ganeśa – бог мудрості та добробуту)

День духовного та творчого оновлення. Сприятливі навчання та будь-яка робота з інформацією, важливими документами. Якщо присвятити цей день навчанню, можна просунутися, як за роки старанної праці. Гарний час для подорожей, поїздок та переміщень, відряджень. Успіх супроводжує людей, які працюють з інформацією, у сфері освіти, видавництвах.

13 травня, спадний Місяць у Водолії, від 07:38 – у Рибах

23-й місячний день починається о 03:08

Період Місяця без курсу триває від 06:15 до 07:38

Символ дня: Крокодил Маккара — суміш крокодила, птаха, риби та змія, яка все пожирає.

Енергія дня складна, час спокус та провокацій. Невміла поведінка у розмові може призвести до конфліктів та прояву агресії. Якщо діяти цілеспрямовано самотужки, то сила Місяця може допомогти здійснити найскладніші плани. День складних перебудов дозволяє виявити причини проблем і усунути їх.

14 травня, спадний Місяць у Рибах

24-й місячний день починається о 03:26

Символ дня: Шива (уособлення руйнівного початку, трансформація)

Зруйнувавши старе, ми творимо нове. День пробудження чоловічої енергії, активізація фізичних сил, творчої діяльності. Сприятливий для любовних взаємин, пристрасних романтичних зустрічей. Слушний час для кардинальних змін. Гарний час для підбиття підсумків, ретельного аналізу та складання плану з реорганізації структур, будь-яких систем та проєктів.

15 травня, спадний Місяць у Рибах, від 10:55 – в Овні

25-й місячний день починається о 03:41

Період Місяця без курсу триває від 05:56 до 10:55

Символ дня: Черепаха

Черепаха також символ мудрості, тому що сама для себе є захистом (панцир, що захищає, – частина її ж самої). Характеризує силу, терпіння, витривалість, сталість, розміреність, родючість, довголіття. День пасивний та споглядальний. Слід дослухатися свого внутрішнього голосу. Не поспішати та вирішувати важливі питання. Меркурій, стаціонарний цього дня, готується перейти в директний рух.

16 травня, спадний Місяць в Овні

26-й місячний день починається о 03:55

Символ дня: Болото

Болото – символ зовнішнього спокою, що таїть небезпеку загибелі. Девіз цього дня: тихіше їдеш, далі будеш. Це свято вважається несприятливим для будь-яких справ. Уникайте марної суєти, витрати енергії на балаканину. Утримайтеся від активної діяльності, більше відпочивайте, виявляйте вибірковість у контактах. Сьогодні починається новий соціальний цикл — Юпітер входить на знак Тельця до кінця травня наступного року.

17 травня, спадний Місяць в Овні, від 15:27 – Тельці

27-й місячний день починається о 04:09

Період Місяця без курсу триває від 12:09 до 15:27.

Символ дня: Тризуб

Головний секрет тризуба полягає саме у сакральному числі 3. Знаки «трійці», як символу повітряної та земної стихій, знайшли у наскельних записах гори Арарат. Від того часу символ тризубця бога означає духовну, вогненну міць, природні та життєві сили людини. Прекрасний день для роздумів та медитації, можливе інтуїтивне прозріння, здобуття потаємних знань. Підсвідомість допоможе знайти вихід із складної ситуації.

18 травня, спадний Місяць у Тельці

28-й місячний день починається о 04:24

Символ дня: Лотос

Лотос символізує первинні води, духовне розкриття, мудрість та нірвану. Це образ чистоти та досконалості. Спокійний та сприятливий день, пов'язаний із духовним прозрінням. Слід провести його активно і в хорошому настрої, зазирнути всередину себе. День роботи зі снами, можна налагодити зв'язок зі своєю підсвідомістю. Сприятливий фактично для всіх справ, їхнього завершення.

19 травня, спадний Місяць у Тельці

29-й місячний день починається о 04:43

Період Місяця без курсу триває від 20:50 до 21:47

Символ дня: Гідра

Гідра – сліпа, тваринна сила життя. У грецькій міфології – дракон-змія із сімома головами. Вона символізує труднощі у боротьбі зі злом: як тільки одну з її голів відрубують, тут же зростає нова. Складний та емоційно напружений день. Бережіть фізичні та психічні ресурси, намагайтеся економити гроші, не обговорюйте фінансових питань. Молодик о 18:53 скине напружений потенціал попереднього місячного місяця, в якому було два затемнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні