У п'яти областях України може статися екологічна катастрофа

0
У п'яти областях України може статися екологічна катастрофа
Російський ракетний удар по Павлограду Дніпропетровської області може стати причиною екологічної катастрофи у п'яти областях України.

Про це повідомляють аналітики OSINT-проєкту GeoConfirmed, пише ТСН.

Фахівці, посилаючись на геолокаційні кадри, припускають, що потужний вибух у Павлограді стався на Павлоградському хімічному заводі, а не в поїзді, завантаженому С-300. Аналітики опублікували супутникові знімки, які начебто це підтверджують.

"На сьогоднішній день на полігоні зберігається понад 1,8 тис. тонн простроченого твердого ракетного палива, від терміну придатності якого минуло 20 років", - йдеться у їхньому повідомленні.

Аналітики віднайшли статтю BBC за січень 2020 року, в якій попереджали про можливу екологічну катастрофу в разі вибуху на хімзаводі в Павлограді. Автори статті стверджували, якщо НС станеться на підприємстві, то постраждає як Дніпропетровська область, так і чотири сусідні області.

Фахівці OSINT вважають, що росіяни зумисно завдали удару по підприємству, знаючи, що це може призвести до екологічної катастрофи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні