У парку 36-річний чоловік побив двох дітей. ВІДЕО

0
У парку 36-річний чоловік побив двох дітей. ВІДЕО
У Києві дорослий чоловік скоїв напад на дітей-скейтерів у Парку Партизанської слави. Чоловік побив дітей, які каталися на скейтах, повідомили у поліції Києва.

Жахлива подія сталася 1 травня у Дарницькому районі столиці. Поліцейські отримали повідомлення про побиття дітей і на місце події виїхала слідчо-оперативна група управління та ювенальні поліцейські.

Виявилося, що до хлопців 2009 та 2010 років народження підійшов невідомий чоловік та почав їх сварити за те, що вони нібито ображають маленьких дітей.

Після цього він завдав дітям тілесних ушкоджень, вдаривши в обличчя та по тулубу. Упродовж доби поліцейські встановили чоловіка. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець.

Столичні поліцейські розпочали кримінальне провадження за статтею про умисне легке тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Також жахлива бійка потрапила на відео. На кадрах видно, як чоловік побив одного з хлопчиків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні