Гороскоп на 2 травня: день, в який не варто відвертатися від рідних і друзів

0
Гороскоп на 2 травня: день, в який не варто відвертатися від рідних і друзів
У цей день необхідно звернути свою особливу увагу на зв'язок з рідними та друзями, підживити його новими враженнями, підтримкою, допомогою або щирими емоціями, пише Сенсація.

Овен
Пильнуйте за своїми грошима. Не дозволяйте собі великі витрати та слідкуйте у цьому питанні за своїми близькими.

Телець
Ви отримаєте прекрасна можливість проявити себе на роботі або на навчанні. Намагайтеся не лінуватися та не уникати роботи, яка може дати вам поштовх.

Близнюки
Ви знаєте більше, ніж показуєте. Не приховуйте правду від тих, хто дуже в ній має потребу. Ви знаєте, як її піднести і як саме озвучити.

Рак
Від вас очікують на активні дії, але ви не спроможні зробити більше, ніж робите зараз. Не забувайте, що від вас залежить не тільки ваше життя.

Лев
Велика відповідальність вам не до смаку, а тому необхідно подумати, як позбавитися від її частини. Поспілкуйтеся з рідними та зробіть висновки.

Діва
Не зволікайте зі здійсненням своїх планів. Ви можете розпочати прямо зараз. Не дозволяйте собі розслаблятися. Особливо це стосується вашого здоров’я.

Терези
Ви скоїли помилку, і тепер її тінь у наздоженяє вас. Цілком імовірно, що краще розкрити всю правду та обговорити проблему, ніж ховатися.

Скорпіон
Віддайте належне людям, які намагаються вам допомогти, і навіть якщо ця допомога не надто серйозно, доведеться по ставитися з повагою до цих спроб.

Козеріг
Вам доведеться багато працювати у цей день, але ця робота принесе великі плоди майбутньому. Навіть не чекайте їх отримати зараз.

Стрілець
Ви потрапили у ситуацію, яка неприємно відгукується у вашому серці. Втім, якщо ви поділитеся своїми почуттями з рідними, усе може статися інакше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні