Ці знаки три Зодіаку ненавидять усіх довкола

0
Ці знаки три Зодіаку ненавидять усіх довкола
Видає їхню здатність миттєво вибухнути, якщо щось йде не за запланованим ними сценарієм, інформує Ukr.Media.

Скорпіон

Скорпіонів дратують відкриті світу люди. Представники стихії Води вважають, що за посмішкою співрозмовник намагається приховати лицемірство.

Ці представники водної стихії вирізняються харизмою, темпераментом, сильним характером. Пристрасні Скорпіони вперті і на багато що здатні на шляху до досягнення мети. Вони холоднокровні та амбітні, але не люблять йти по головах, як звикли думати оточуючі. Просто Скорпіони живуть за принципом "око за око, зуб за зуб". Вони зчитують настрій співрозмовника, і, якщо хтось гнівається на них, народжені з цим знаком Зодіаку відповідають взаємністю. Спочатку Скорпіони можуть приховувати почуття, але проста ворожість швидко змінюється ненавистю, тримати її в собі стає дуже складно.

Овен

Овни починають мстити людям, які відмовляються їх обожнювати. Причому свої дії ці представники вогненної стихії помстою не вважають — просто впевнені, що ворогам віддається.

Типові представники стихії Вогню, якими опікується Марс, імпульсивні, ініціативні, уперті та енергійні. А ще дуже запальні. Овни впевнені у собі і не розуміють, чому не всі люди їх обожнюють. Ті, кому вони не подобаються, одразу переходять у категорію ворогів, і Овни почнуть мститись. Що примітно, ненависті вони не помічатимуть, бо вважатимуть, що опоненти отримують те, що заслужили.

Діва

Діви — відомі педанти, які не люблять, коли хтось руйнує їхні плани. Вони відчувають ненависть до тих, хто завадив їхнім мріям здійснитися.

Діви звикли будувати плани на роки вперед і не готові миритися з тим, що не всім мріям судилося здійснитися. Ці педанти мають гарний смак, любов до порядку і вибірковість у спілкуванні. Дів сміливо можна назвати трудоголіками. Для цих представників стихії Землі головними опонентами стають люди, які йдуть їм усупереч. Діви скрізь шукають вигоду і часто спілкуються тільки з тими, хто може бути корисним. Ненависті до ворогів, народжені з цим знаком Зодіаку, не ховають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні