Яка мета нових ракетних ударів рф по Україні: в ОК «Південь» розповіли

0
Яка мета нових ракетних ударів рф по Україні: в ОК «Південь» розповіли
Росіяни двічі за три дні завдали масованих ракетних атак по Україні. Найімовірніше, у ворога з'явилася нова мета.

Окупанти зосереджують свої зусилля на різних районах України й намагаються використовувати потенціал з повітря, сказала речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк, пише 24 канал.

За словами Гуменюк, з морськими ракетами ситуація досить скрутна. Є деякі запаси Х-555 та Х-101, які ворог застосовує зі стратегічної авіації.

"Росіяни намагаються вишукувати логістичні маршрути й логістичні центри. Але енергетику вони не залишили. У пропагандистських пабліках знову підійнявся плач про те, що під час атаки в Україні не вимикалося світло", - зауважила речниця ОК "Південь".

Цілком очевидно, що росіяни накопичували ракетний потенціал під розрекламований контрнаступ. Вони намагаються продемонструвати свою силу та потужність на тлі того, що не мають успіхів на полі бою. Ця тактика у них незмінна, її використовували від початку повномасштабного вторгнення.

"Різниця лише в кількості застосованих ракет. Те, що вони використовують не 40 – 90, як при попередніх атаках, а вже 10 – 20 ракет, свідчить про те, що потенціал вже не такий потужний, але він ще є", – стверджує Гуменюк.

Під час останніх обстрілів за уламками було встановлено, що це досить свіжовиготовлені ракети, тож виробництво в Росії триває. Воно уповільнене, але не зупинене.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні