У Луцьку одночасно зіткнулися п'ять авто. ФОТО

0
У Луцьку одночасно зіткнулися п'ять авто. ФОТО
Вчора, 30 квітня, у Луцьку зіткнулися 5 авто, які отримали механічні пошкодження, повідомили у Патрульній поліції Волині.

Вчора, близько 17-ї години, на вулиці Ківерцівській водій Ford Transit не вибрав безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілями, що якраз зупинилися на червоний сигнал світлофора, який на перехресті вулиць Стрілецька та Набережна. По інерції транспортні засоби рушили з місця та зіткнулися між собою.

Внаслідок автопригоди механічні пошкодження окрім автомобіля Ford отримали ще чотири авто: Fiat, Kia, Cadillac та ВАЗ. На щастя, ніхто з учасників ДТП не травмувався.

Під час спілкування з винуватцем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на місці події за допомогою приладу Drager, який показав 2,35 проміле. З таким результатом керманич не погодився та виявив бажання пройти освідування в медичному закладі. Висновок лікаря-нарколога також був позитивним.

На водія патрульні склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні