На заході України пенсіонер викинув через вікно 20 тисяч доларів. ФОТО

0
На заході України пенсіонер викинув через вікно 20 тисяч доларів. ФОТО
У Львові чоловік примусив пенсіонера викинути у вікно двадцять тисяч доларів США. З'ясувалося, що 83-річний львів’янин став жертвою популярної шахрайської схеми, повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

До львів’янина зателефонував невідомий чоловік, який повідомив, що племінник дідуся потрапив у ДТП, отримав важкі травми і йому необхідна термінова операція, для якої потрібні кошти.

Пенсіонер повірив у цю вигадану історію і коли до нього додому приїхав незнайомець - він скинув йому з вікна грошові кошти у сумі 20 тисяч доларів США, оскільки через поважний вік не міг спуститись сходами.

"Невдовзі додому повернулась донька потерпілого, яка з’ясувала, що її батько став жертвою шахрая та повідомила до поліції. За допомогою камер відеоспостереження правоохоронці оперативно встановили, що до скоєння злочину причетний мешканець Одеси віком 29 років та протягом двох годин після вчинення злочину затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України", - розповіли у поліції.

Грошові кошти у повному обсязі вилучені. Досудове розслідування триває, за рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні