У зачиненій квартирі знайшли тіло чоловіка, яке пролежало там кілька тижнів

0
У зачиненій квартирі знайшли тіло чоловіка, яке пролежало там кілька тижнів
Тривалий час жителі однієї із багатоповерхівок по вул. Красносільського (чернігівський мікрорайон Масани) відчували у під’їзді підозрілий сморід. З кожним днем неприємний запах ставав більш інтенсивним. Жильці запідозрили, що це може бути так званий трупний сморід, пише ЧЕline.

«З ось цієї квартири було чутно той сморід. Трупний сморід. Ми звичайно почали бити на сполох і викликали поліцію. Перед цим комусь із сусідів люди, які тут живуть, сказали, що близько місяця тому у них помер чоловік. Родина там не проста… Їм допомога якась потрібна», — розповів пенсіонер із згаданого будинку.

В квартирі дійсно виявили тіло чоловіка 1940 року народження без видимих тілесних ушкоджень. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

В згаданій квартирі проживали чоловік, дружина і їхня донька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні