Українців попередили про різку зміну погоди

0
Українців попередили про різку зміну погоди
Травень в Україні почнеться з нестабільної погоди. Перші кілька днів місяця будуть теплими, температура підніматиметься до +16°...+22°. А потім із заходу прийде похолодання з дощами. До кінця тижня зниження температури добереться до східних областей, пише УНІАН.

Місяць почнеться з досить теплої погоди. 1 травня в більшості областей України стовпчики термометрів покажуть +14°...+17°, трохи свіже буде на північному сході, +12°...+13°. На заході та півночі очікується ясна й безхмарна погода, а на решті території буде похмуро. Дощі ймовірні в Криму та місцями на північному сході.

У вівторок, 2 травня, на заході України потеплішає до +18°...+22°, у більшості північних областей буде +16°...+18°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +13°...+16°. Без істотних опадів.

3 травня погода в Україні почне змінюватися. Сонця стане менше, а хмарності - більше. На заході пройдуть дощі, місцями опади будуть сильні, а температура знизиться до +14°...+20°. Також невеликі опади очікуються на крайній півночі, проте на температуру вони не вплинуть - в більшості областей в цей день збережеться тепло до +15°...+19°.

В середині тижня в Україні домінуватиме похмура погода. Дощі очікуються місцями на заході та півночі, а також доберуться до Вінницької та Одеської областей. Температура на заході впаде до + 10°...+ 15°, а на півночі буде +12°...+ 15° (крім Сумської області, де повітря прогріється до +17°). У центрі та на півдні буде +15°...+19°, а найтепліша погода очікується на сході, де термометри покажуть +20°...+21°.

Перед вихідними, 5 травня, істотних опадів в Україні очікується, а температура трохи вирівняється. На Заході і півночі буде +13°...+ 15°, а в більшості центральних областей, на Сході та півдні стовпчики термометрів покажуть близько +15°...+20°.

На вихідних в Україні очікується похолодання. Температура знизиться по всій країні. До кінця тижня на заході стовпчики термометрів покажуть +11°...+16°, лише на Закарпатті буде до +22°. На півночі температура не підніметься вище +11°...+14°. У центральній частині України похолодає до +12°...+15°, також вище +15 не буде і на сході. Найтепліше 7 травня буде на півдні, але і там температура знизиться до +14°...+16°, лише в Криму буде до +19°.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні