15 популярних додатків, які швидко розряджають ваш телефон

0
15 популярних додатків, які швидко розряджають ваш телефон
Мобільний телефон може розряджатися з різних причин, і неважливо, чи ви використовуєте iPhone або платформу Android. В обох випадках вірно, що заряд батареї знижується через популярні програми, встановлені на вашому смартфоні.

Серед додатків, які найбільше розряджають телефон, виявилося 15 найменувань, пише Телеграф.

Так, саме застосунки активно споживають енергію акумулятора гаджета. Наприклад, WhatsApp потрібний доступ до ваших фотографій, щоб поділитися ними в груповому чаті, а Uber перевіряє ваше місце розташування, щоб швидко викликати таксі. Всі ці опції програм вимагають енергії, тим самим знижуючи відсоток заряду.

Простіше кажучи, все, що ви робите на своєму смартфоні, розряджає акумулятор, починаючи від дзвінків та повідомлень і закінчуючи переглядом відео й виходом в інтернет. Більшість з перерахованого неможлива без додатків Google, Instagram і YouTube, які також опинилися в топ-15 "пожирачів" батареї.

Якщо ви хочете, щоб ваш пристрій залишався зарядженим довше, рекомендується закривати застосунки, коли ви їх не використовуєте. Також можна переключитися в режим низького енергоспоживання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні