Зеленський розповів, чого найбільше боїться путін

0
Зеленський розповів, чого найбільше боїться путін
Президент України Володимир Зеленський вважає, що російський диктатор володимир путін найбільше боїться залишитись ізольовним він навколишнього світу на одинці з власним суспільством.

Про це він розповів під час інтервʼю з представниками іноземних ЗМІ.

Президент зазначив, що росію найбільше боїться її диктатор володимир путін.

«Він повинен залишитися наодинці зі своїм суспільством, зі своїм народом, він повинен з ними залишитися, вони повинні з ним розбиратися, а світ повинен (змусити росію – ред.) просто полишити нашу землю і вийти на свою землю», - заявив Зеленський.

Він заявив, що коли агресію путіна в Україні буде зупинено у російського суспільства зʼявиться до нього багато запитань.

«Він буде на своїй території, до нього всі питання ставитиме його суспільство. І так воно повинно бути. Ізоляція агресора, іншого виходу немає», - підкреслив Зеленський.

Крім того, Зеленський заявив, що вважає російського диктатора терористом, який не тримає слова, тому з ним нема про що домовлятись.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні