«Я вам не довіряю»: водій маршрутки довів українського військового до сліз

1
«Я вам не довіряю»: водій маршрутки довів українського військового до сліз
Днями у Сарнах нахабний водій своєю зухвалістю довів військового до сліз. Відомо, що чоловік їхав додому після другого поранення, пише Еспресо.

Військовий зайшов у транспорт з двома пакетами та рюкзаком за спиною. Саме через те, що руки були зайняті він і звернувся до водія, зазначивши, що гроші передасть згодом, бо зараз дістати не може.

Керманич же грубо відповів: "Ні, давай зараз, я вам не довіряю".

"Військовий поставив свої пакети, зняв рюкзак, дістав гроші, заплатив і тихенько сів на задніх місцях у маршрутці. Привернули увагу сльози, які бігли у захисника по щоках майже без перестанку аж до Дубровиці", - описує очевидиця події.

Також вона зазначила, що захисник їхав додому після другого поранення.

"Він тільки сказав: "Як так нам не довіряти? Ми віддаємо своє життя, мої хлопці ще там, в пеклі, а він нам не довіряє".

При виході військовий таки підійшов і звернувся до водія :"Мені не образливо за себе, але, може, ти трошки ввічливіше стався до військових". На що знову отримав грубу відповідь: "Ти мені не тикай, бо зараз як тикну".

Як повідомив армієць Сергій Пасько, керманичу маршрутки вже вручили повістку. Наразі розшукують військового, адже військкомат хоче, аби маршрутчик вибачився перед ним.

"Шукають хлопця, якого образили в маршрутці. Їхав в маршрутці Селець-Рівне...вік десь 50 років, приїхав на 5 днів після поранення. Маршрутчику вручили повістку, але воєнкомат хоче, щоб він перед цим хлопцем вибачився публічно", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Того водія на передок паскуду
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні