--> Що станеться, якщо ЗСУ відступлять з Бахмута | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що станеться, якщо ЗСУ відступлять з Бахмута

0
Що станеться, якщо ЗСУ відступлять з Бахмута
Якщо російські війська захоплять Бахмут, то це не стане катастрофою для української системи оборони і не дасть оперативної переваги росіянам.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов, пише УНІАН.

Експерт стверджує, що росіяни використовують у Бахмуті максимально брутальну тактику просування – просто знищуючи квартали в пил.

"Беруть квартал, поки не перетворять його на кам'яне поле. Потім беруть наступний квартал. Їхня піхота йде за розривами своїх снарядів, впритул до них", – пояснив Жданов.

Попри це, він вважає, що "за Бахмутом" для Росії немає "оперативного простору". За його словами, на захід від міста знаходяться панівні висоти, що представляють собою природні укріплення для ЗСУ.

"Вийшовши з Бахмута, ми "сідаємо" на ці висоти. Там вже давним-давно все готово в плані лінії оборони. І російські війська впираються в ці висоти. І навіть місто Часів Яр знаходиться за цими висотами", – пояснив Жданов.

Жданов резюмував, що цю тактику планового відходу з одного рубежу оборони на наступний ЗСУ використовують від самого початку вторгнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні