Три головні зрадники за знаком Зодіаку

0
Три головні зрадники за знаком Зодіаку
Астрологи, які раніше назвали найнеромантичніших знаків Зодіаку, розповіли, які представники зодіакального кола не підходять для створення міцної сім’ї та шлюбу, пише Телеграф.

Найчастіше люди, народжені під сузір’ями Водолія, Терезів та Лева, не відрізняються особливою подружньою вірністю та зраджують своїм другим половинкам направо і наліво. Про це пише today.ua.

Лев
Леви звикли вимагати від інших великої уваги, тому у стосунках вони - не подарунок. Часто вони ще й ідеалізують обранця, а потім страждають через невиправдані надії. Леви можуть вдатися до зради, і приховувати це довго не вміють.

Водолій
Водолії не прагнуть зберігати стосунки, якщо втратили інтерес до партнера. Представники цього знаку не бояться зробити боляче і просто йдуть без пояснень. Водолії дуже швидко закохуються, тому легко знаходять собі новий об’єкт обожнювання.

Терези
Терези часто сумніваються в правильності свого вибору щодо романтичного партнера. Вони часто закохуються потай від чоловіка чи дружини, а потім не знають, на кому зупинити свій вибір. Чекати від Терезів вірності не варто. Гороскоп для Терезів на сьогодні читайте на сайті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні