Гороскоп на 29 квітня: день, в який розпочнеться новий етап в стосунках

0
Гороскоп на 29 квітня: день, в який розпочнеться новий етап в стосунках
В цей день вам доведеться пройти доволі непрості випробування у романтичних стосунках, а також зробити важливий вибір, який може серйозно вплинути на ваше майбутнє, пише Сенсація.

Овен
Не відповідайте злом на зло. У цей день карми вимагатиме від вас доброзичливості, прощення та розуміння до болю інших людей.

Телець
Вам буде дуже непросто поладнати зі своїм партнером. І можливо не треба це робити. Інколи конфлікти приносять більше користі, ніж спроби знайти компроміс.

Близнюки
Вам здається, що вас загнали в глухий кут, і цілком імовірно, ви маєте рацію. Не давайте стороннім людям полишати вас радості та віри у краще.

Рак
Вам на даний момент дуже непросто морально, але на допомогу можуть прийти друзі та рідні люди. Головне — не закривайтеся від світу.

Лев
Інші люди надають вашим словам не такого значення, яке ви очікуєте. Впевніться, що у вас є взаєморозуміння з іншими людьми, інакше будуть проблеми.

Діва
Ви дізнаєтеся правду, яка може полишити вас дару умови. Будьте готові дізнатися щось, що у вас дуже засмутить, і змусить переглянути плани на життя.

Терези
Ви знаєте правду, яка може змінити ваші стосунки або стосунки інших людей. Втім, така відповідальність лише тисне на вас і не приносить користі.

Скорпіон
Вам доведеться багато працювати, але результати небо як у вас потішить. Усе вийде, якщо ви докладатимете великих зусиль та будете сконцентровані на своїй меті.

Козеріг
Може статися так, що ви понесете фінансові втрати. Будьте уважними на дорогах, намагайтеся не переходити нікому дорогу та не нариватися на штрафи.

Стрілець
Вам також доведеться уважніше слідкувати за своїми грошима, але у вашому випадку цілком імовірні дрібні крадіжки, або травми, які потягнуть за собою витрати.

Водолій
Не чекайте на можливість зізнатися в коханні або розпочати романтичні стосунки. Дійте прямо тут та зараз, інакше можете втратити свою любов.

Риби
У вас виникають запитання до свого партнера, і цілком нормальні та природні. Втім, ви можете наштовхнутися на відвертий газлайтинг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні