Планшети: типи та особливості*

0
5
Планшети: типи та особливості*
Планшет — це портативний пристрій із сенсорним екраном, який працює на базі операційної системи, призначений для гри, роботи в мережі, перегляду відео, читання книг, спілкування в месенджерах.

Пристрої мають кілька переваг:

  • менші та легші за ноутбук, тому з ними зручно подорожувати;

  • мають більший екран порівняно зі смартфоном, що робить перегляд відео та читання більш комфортним;

  • деякі гаджети оснащені стилусом, тож можна створювати малюнки та нотатки вручну;

  • швидкість та продуктивність, що дозволяє виконувати важкі завдання — наприклад, редагування відео та фотографій.



В інтернет-магазині Ельдорадо можна придбати якісний планшет за доступною ціною. Компанія реалізує лише сертифіковану продукцію. Скористайтеся фільтрами, щоб підібрати гаджет за призначенням, виробником та вартістю.

Типи планшетів залежно від операційної системи



Існують такі види планшетів:

  1. На базі операційної системи iOS від Apple — iPad. Вони відрізняються якісними дисплеями, високою продуктивністю, потужним акумулятором та хорошою камерою, доступом до широкого асортименту застосунків в App Store.

  2. На базі операційної системи Android. Оснащені різними опціями та відкривають доступ до широкого вибору застосунків у Google Play Store. Ви можете синхронізувати планшет зі своїм обліковим записом Google, щоб зберігати контакти і фотографії.

  3. На базі операційної системи Windows. Відрізняються потужним процесором та великим екраном. Більшість планшетів мають USB-порти, що дозволяє підключати до них зовнішні пристрої: флеш-накопичувачі, зовнішні жорсткі диски.





Види планшетів залежно від призначення



Декілька категорій пристроїі:

  1. Розважальні. Призначені для перегляду відео та фото, читання книг та відтворення музики. Мають великий дисплей і хороші мультимедійні можливості.

  2. Робочі. Використовуються для написання текстів, оброблення зображень, редагування відео. Оснащені потужним процесором, великим об’ємом памяті.

  3. Гібридні. Можуть перетворюватись на ноутбуки завдяки можливості підключення клавіатури та миші, мають поворотний дисплей.

  4. Дитячі. Відрізняються особливим захистом від падінь та пошкоджень, мають встановлені ігри та навчальні програми.

  5. Для подорожей. Мають потужний акумулятор. Більшість моделей оснащені GPS-навігатором.



Останнім часом популярні промислові планшети — пристрої для ведення обліку та контролю за виробничим процесом. Вони відрізняються захищеним корпусом та високою стійкістю до впливу шкідливих факторів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні