В українців є два вибори: військовий ЗСУ розповів які

0
В українців є два вибори: військовий ЗСУ розповів які
Українцям не варто сміятися з російських "чмобіків", адже росія робить ставку саме на свій мобілізаційний ресурс. І ефективно закидає наші позиції своїм "гарматним м'ясом", що завдає великих проблем нашим захисникам.

Тому краще готуватися до того, що кожен зрештою може опинитися на фронті і цей час краще витратити на підготовку, щоб зустріти ворога вже зі знаннями, пише Телеграф.

Про це пише досвідчений український військовий Геннадій Левітас.

На його думку, деякі українці поводяться "інфантильно", недооцінюючи супротивника, і це серйозна небезпека.

"Ви ж чудово розумієте, що війна не закінчилась, і у ворога є величезний мобілізаційний ресурс, з якого якісь недалекі дурні з нашого боку чомусь вирішили кепкувати, типу чмобіки та інше. Це взагалі не смішно. Вони закидають нас м'ясом і ефективно але дуже повільно займають Бахмут та інші території, на які зараз наступають. Це реальність. Завдяки тому, що вони вчаться і мають ВЕЛИЧЕЗНИЙ ресурс в живій силі та артилерії. Якщо ми несемо втрати навіть у співвідношенні 10:1, то ми програє́мо. Це проста математика та запас ресурсу", — каже воїн.

"Не мобілізація, не тотальний призов": названо основну причину запровадження електронних повісток у рф
Левітас вважає, що поки одні воїни б’ються на полі бою — іншим українцям у тилу краще витрачати цей час на навчання.

"Ми - перша хвиля мобілізованих, не виграємо для вас війну, ми лише дамо вам час, щоб ви прийшли на цю війну більш підготовленими, навченими, вмотивованими. Бо ви на неї обов'язково попадете, хоч це і здається комусь малоймовірним. Не марнуйте час, навчайтесь!!! Бо потім будете записувати відео які ви "голі-босі-сонечки" і як вас всі кинули на "м'ясо". Бути "м'ясом" чи бути "хижаком" — це у просторі вашого особистого вибору. Оберете бути м'ясом — загинете без будь-якого сенсу. Оберете бути хижаком — загинуть вороги. Вчіться… Ми дали вам час, не марнуйте його, вдаючи, що війни нема чи вона скінчилась", - пише Левітас.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні