Чоловік забив друга молотком, бо не зійшовся з ним на вартості бензину

0
Чоловік забив друга молотком, бо не зійшовся з ним на вартості бензину
Мешканець Дружківки убив друга молотком, бо не зійшовся з ним на вартості бензину. Наступні дев’ять з половиною років він проведе за ґратами, пише ЧасДій.

Прокурорами у суді встановлено, що 9 квітня 2022 року 31-річний мешканець м. Дружківки, раніше неодноразово судимий за крадіжки й шахрайство, домовився зі своїм знайомим про надання йому у користування автомобілю марки “ВАЗ-21104” для евакуації родини.

Наступного дня він прийшов до його квартири та приніс із собою на продаж каністру бензину. Купувати пальне за запропонованою ціною господар відмовився, через що між чоловіками виникла сварка. Гість наніс власнику квартири 10 ударів по голові молотком. Від отриманої відкритої черепно-мозкової травми 50-річний потерпілий помер на місці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні