Волиняни провели в останню путь трьох загиблих Героїв. ФОТО

0
Волиняни провели в останню путь трьох загиблих Героїв. ФОТО
27 квітня у Луцьку прощалися із трьома загиблими у боях за Україну військовослужбовцями: Михайлом Федоровичем, Костянтином Кіріком і Андрієм Черевком.

Двох бійців відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці. Ще одного – у Свято-Петро-Павлівському храмі, - пише Суспільне.

Лучанину Костянтину Кіріку було 56 років. Боєць служив снайпером у Держприкордонслужбі, загинув 20 квітня на Донеччині.



«Це людина-кінолог, яка усе життя присвятила тваринам, любив тварин і тут так сталося, що повоював мало, дуже шкода, бо був такий, ну людина, яка любить тварин не може бути поганою», – розповіла знайома Костянтина Олена Сечук.

Лучанину Михайлу Федоровичу було 56 років. Він служив головним сержантом стрілецької роти. Загинув 22 квітня під час виконання бойового завдання на Луганщині.

«Це був справжній воїн, справжня людина, прекрасний побратим, який завжди підкаже, допоможе, підтримає», – сказав побратим Михайла Микола. Відомо, що у війську лучанин служив разом із сином.



38-річного Андрія Черевка, який 23 квітня загинув на Донеччині, поховали на кладовищі, поруч із Свято-Петро-Павлівським храмом.



Михайла Федоровича та Костянтина Кіріка поховали на міському кладовищі в Гаразджі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні