Що категорично заборонено викидати у сміття

0
Що категорично заборонено викидати у сміття
А ви знали, що не всі речі можна викидати в сміттєвий контейнер? У народі кажуть, що можна накликати негативні наслідки, якщо бездумно це робити, пише УНІАН.

Що не можна викидати в сміттєві контейнери - головні повір'я
У народі кажуть, що викинуте в сміття волосся може накликати біду, а фотографії можуть потрапити в чужі руки, через що на вас можна з легкістю навести порчу.

Волосся
Не всі знають, чому волосся не можна викидати. Не секрет, що волосся - це сила людини, особливо жінки. І якщо викинути їх в смітник або злити в воду, то можна змінити свою долю в гіршу сторону. Езотерики радять зберігати їх, щоб не накликати біду.

Фотографії
Якщо ви задаєтеся питанням, чи можна викидати свої фотографії, то знайте, що робити це потрібно правильно. В першу чергу вам варто розуміти, що якщо ваші знімки потраплять в чужі руки, на вас легко можна буде навести порчу. Крім того, є повір'я, що за допомогою фотографії людині можна передати хвороби. Тому спочатку їх варто спалити і тільки потім викидати попіл. Так ви зможете уникнути фатальних наслідків.

Дрібні гроші
Відповідь на питання "Чи можна викидати дрібні гроші?" дуже проста. Якщо ви хочете бути багатою людиною, вам потрібно навпаки піднімати дрібні гроші з підлоги і зберігати їх. А якщо ви будете викидати монети, можете накликати безгрошів'я і бідність.

Вірити народним повір'ям чи ні - справа ваша. Однак якщо ви забобонна людина і не хочете ризикувати, прислухайтеся до цих порад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні