Чоловік у камері для затриманих зашив собі рот нитками зі шкарпетки

0
Чоловік у камері для затриманих зашив собі рот нитками зі шкарпетки
На Одещині підозрюваний у крадіжці на знак протесту проти розгляду його справи зашив собі рот нитками зі шкарпетки.

У Головному управлінні Національної поліції в Одеській області підтвердили, що інцидент стався цього тижня у Біляївському районному суді, пише УНІАН.

"Коли чоловіка заводили у залу засідань, на його обличчі була маска. Потім підозрюваний її зняв, і виявилося, що його рот зашитий. За попередніми даними, чоловік це зробив, перебуваючи у камері для затриманих суду", - повідомили у правоохоронних органах.

Зокрема, підозрюваний оголосив голодування та зашив собі рот нитками зі шкарпетки за допомогою дроту, який, з його слів, знайшов у камері. За словами підозрюваного у крадіжці, таким чином він протестує проти розгляду його справи.

Попередньо, конвой не звернув увагу на маску, бо вважав чоловіка хворим, а слідів крові на ній не було. Як зазначає правоохоронець, ймовірно, дірочки на губах чоловіка були не свіжі, а зроблені деякий час тому.

У Біляївському райсуді від коментарів відмовились, не спростовуючи те, що сталося.

"Ми не будемо цього коментувати. Йде внутрішнє розслідування", - заявив представник апарату суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні