На Волині 39-річного чоловіка вбило дерево

3
На Волині 39-річного чоловіка вбило дерево
Трагедія трапилася у понеділок, 24 квітня, в лісовому масиві поблизу села Грушів.

Під час виконання робіт по лісозаготівлі на 39-річного працівника підприємства впало дерево. Від отриманих травм чоловік помер на місці, повідомили у поліції Волині.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою

Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

Деталі інциденту з’ясовує слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дерева дають здачі щоб не думали що можна просто так їх нищити!
Відповісти
Скільки можна вирубувати нещадно дерева , ви хоч одне дерево в своєму нікчемному житті по садили , коли це все блядс....о вже закінчиться . Дерева це легені нашої планети , давайте все по вирубуємо , закладем бруківкою , і будемо ходити з кисневими балонами , і масках .
Відповісти
Коли б ще із облцентрівським мером трапилося подібне, то б напевне, примусово створені ОСББ не заковували повсюдно середовище у пластик та бетон
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні