--> З вікна будинку випала 9-річна дитина. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З вікна будинку випала 9-річна дитина. ФОТО

0
З вікна будинку випала 9-річна дитина. ФОТО
У вівторок, 25 квітня, у Львові на вул. Степана Бандера із вікна другого поверху випав 9-річний хлопчик.

За словами речниці поліції Світлани Добровольської, повідомлення про цей випадок надійшло в поліцію о 17:25. Дитина випала з другого поверху. Обставини події встановлюються, пише ZAXID.NET.

У центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що хлопчика госпіталізували лікарню святого Миколая (дитяча лікарня на Орлика). Важких травм первинний огляд не показав, але його скерували на обстеження.

Ввечері у прес-службі Першого територіального медичного об'єднання Львова повідомили, що дитина перебуває у нейрохірургічному відділенні у стані середньої важкості, вона має закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і забійні садна обличчя. Хлопчику зробили КТ і УЗД внутрішніх органів, що не показали змін. Батьки перебувають із дитиною.

Також у лікарні уточнили, що дитині 9, а не 10 років, як повідомлялось раніше.

За інформацією депутата ЛМР Ігоря Зінкевича, подія трапилася за адресою вул. Степана Бандери, 23. Він також опублікував фото з місця і додав, що дитина жива, але має травми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні