У Бахмуті загинув 23-річний військовий. ФОТО

0
У Бахмуті загинув 23-річний військовий. ФОТО
Буковину спіткала чергова страшна втрата. На війні загинув захисник Віталій Паращук.

Про це повідомив спортсмен зі Сторожинця, товариш бійця Андрій Мельничук, пише molbuk.

"Наш спортивний товариш, майстерний борець дзюдо, дуже ввічливий, скромний і вихований Віталій Паращук загинув у боротьбі з московськими окупантами 22 квітня у Бахмуті. Вічна пам’ять Тобі і Царство Небесне! Від імені всіх дзюдоїстів Чернівецької області", - написав Андрій Мельничук.

Як розповів волонтер Степан Меленко, Віталій був єдиною дитиною у матері. Йому було 23 роки.

"Загинув молодий, справжній, чесний, дуже добрий, справедливий, працьовитий, патріот неньки України Віталій Паращук! Спортсмен - борець, котрий прославляв Чернівці. Віталій був єдиною дитиною у матері. Він віддав своє молоде життя за ради нашого майбутнього, майбутнього наступних поколінь. Йому назавжди 23 роки!"

Степан Меленко закликав віддати знак пошани Герою.

"Прощання з Героєм відбудеться 26 квітня об 11.00год. за адресою вул.Галицького 11/1. Поховання відбудеться на центральному кладовищі в Садгорі о 12.00 год", - додав волонтер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні