Завтра на Волинь привезуть тіло військового Інтернаціонального легіону. ФОТО

0
Завтра на Волинь привезуть тіло військового Інтернаціонального легіону. ФОТО
12 квітня захищаючи Україну від російських окупантів, на Сході країни загинув боєць Інтернаціонального легіону оборони України, громадянин Франції - Ігор Гуськов.

У воїна залишилась дружина, яка виявила бажання поховати свого чоловіка у Любомлі, - повідомили у Любомльській міській територіальній громаді, пише ВСН.

У середу, 26 квітня, планується зустріч тіла Героя о 10 год. 40 хв. біля АЗС «ОККО».

В 11:00 год розпочнеться прощання з загиблим за адресою: м.Любомль, вул. В’ячеслава Липинського, після чого траурний кортеж, через вул. 1-го Травня, відправиться до храму Святого Архістратига Михаїла.

Заупокійна служба за воїном розпочнеться о 12.00 год. По завершенню, кортеж вирушить на кладовище через вул. Дружби.

«Просимо жителів міста гідно зустріти нашого захисника, сформувавши «живий коридор», та віддати належну і, на жаль, останню шану воїну. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Ігоря Гуськова. Вічна і світла пам'ять захиснику України!», - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні