--> Чи зможе путін послати до міжнародного суду свого двійника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи зможе путін послати до міжнародного суду свого двійника

0
Чи зможе путін послати до міжнародного суду свого двійника
Те, що у російського диктатора Путіна є двійник, або навіть декілька двійників, говорять вже давно. Про це можна стверджувати майже напевно. Проте дедалі частіше політологи та експерти висловлюють думку, що після поразки РФ у війні на Гаазькому трибуналі за злочини проти України відповідатиме не Путін, а його двійник.

Чи вдасться диктаторові таким чином уникнути від відповідальності, розповів колишній співробітник КДБ СРСР та Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов, пише FREEДОМ.

"Західні країни мають, безумовно, екземпляр ДНК Путіна, бо тоді, коли він почав їздити світом, у нього ще не було такої параної. Це загальне правило про всяк випадок, коли є якийсь державний візит, десь він поїв, десь він поспав, залишаються якісь його волоски, якісь сліди, відбитки пальців тощо", – зазначив Жирнов.

На його думку, західні країни мають “повну біологічну картину” Путіна, тому легко зможуть відрізнити справжнього диктатора від двійника.

“Вони можуть завжди порівняти справжнього Путіна з несправжнім. У цьому сенсі йому не вдасться, наприклад, послати до Гааги (Міжнародний кримінальний суд, який видав ордер на арешт президента РФ, - ред.) якогось двійника”, - підсумував колишній російський розвідник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні