Чого чекати від рф замість масованих ракетних атак: українців попередили

0
Чого чекати від рф замість масованих ракетних атак: українців попередили
Останнім часом ворог змінив концепцію та накопичує ракети. Ймовірно, після початку контрнаступу ЗСУ Росія почне бити по військовій інфраструктурі, аби перешкодити контрнаступу українських захисників.

Таку думку висловив військовий експерт Михайло Самусь в інтерв'ю РБК-Україна.

"Коли Україна почне свої дії навесні, вони (окупанти - ред.) можуть робити удари вже по військовій інфраструктурі. Тобто застосовувати ці ракетні удари, щоб не допустити успішних українських наступальних дій", - вважає Самусь.

За словами експерта, росіяни можуть бити по системі управління, базуванню авіації, систем ПРО і ППО. Тобто, каже Самусь, окупанти "повернуться до класики", адже ракети зазвичай використовуються саме для того, щоб завдавати високоточних ударів по критичних засобах противника.

"Можливо, саме для цього вони і накопичують свій потенціал. Щоб не просто бити по цивільних будинках, роблячи тероризм і геноцид українського народу. Можливо, вони справді планують використати це вже у військових операціях. Тобто протидіяти українському наступу", - резюмував Самусь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні