Тренер позашкільного гуртка розбещував 7-річних дітей

0
Тренер позашкільного гуртка розбещував 7-річних дітей
На Житомирщині тренера гуртка підозрюють у розбещенні малолітніх, про це 24 квітня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Житомирської обласної прокуратури, на підставі зібраних слідством доказів, тренеру одного згуртків повідомлено про підозру у вчиненні розпусних дій щодо малолітніх осіб (ч. 2 ст. 156 КК України)», – йдеться у повідомленні.

У злочині проти статевої свободи і статевої недоторканості особи підозрюють тренера одного з позашкільних гуртків. За даними слідства, підозрюваний неодноразово вчиняв розпусні дії стосовно семирічних дівчаток, які займалися у секції під його керівництвом, розбещував їх.

Зазначено, що нині фігурант провадження відсторонений від проведення занять. Також вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування проводить Головне управління Нацполіції України, оперативний супровід здійснює відділ протидії кіберзлочинам в Житомирській області Департаменту кіберполіції Нацполіції України.

Примітка прокуратури. Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні