У Донецькій області загинув молодий ведучий. ФОТО

0
У Донецькій області загинув молодий ведучий. ФОТО
На Донеччині у боях з російськими окупантам загинув стрілець-снайпер механізованого батальйону ЗСУ Дмитро Сірик. До цього він був радіоведучим програм філії Суспільне Донбас, пише 24 канал.

Захиснику було лише 36 років. Він родом з Сєвєродонецька, що на Луганщині.

Дмитро Сірик до 2014 року працював на радіо "Пульс" Луганської обласної держтелерадіокомпанії. Спочатку він був діджеєм, а згодом став музичним редактором.

Після початку війни Дмитро переїхав до Києва, але потім знову повернувся до Сєвєродонецька і долучився до команди радіо "Пульс"

Дмитро Сірик вів авторську програму "Перемотка" про музичні новини та хіти.

На початку повномасштабної війни чоловік вивіз сина, батьків та дівчину на Івано-Франківщину. У березні 2022 року його мобілізували. Дмитро боронив Україну понад рік і постійно перебував у гарячих точках фронту, зокрема, на Донецькому напрямку.

Захисника поховають у Переяславі, що на Київщині. Саме туди рідні чоловіка переїхали з Прикарпаття.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні