У Польщі в ДТП загинула українка. ВІДЕО

0
У Польщі в ДТП загинула українка. ВІДЕО
У Польщі поблизу села Слупно сталася смертельна аварія, у якій загинула сестра жительки Луцька Іванни Максимчук Ольга. Рідні Ольги збирають гроші, щоб перевезти тіло загиблої додому.

Аварія трапилася ввечері у неділю, 23 квітня. Про це Іванна Максимчук написала на своїй сторінці у фейсбуці, пише ВСН.

У загиблої українки залишився маленький син.

«В неділю ввечері сталося ДТП у Польщі, у якій загинула моя сестра! Щоб перевезти її тіло до України потрібна величезна сума грошей, яка непідйомна для нашої сім’ї. Я буду дуже-дуже просити кожного і кожну з вас! Допоможіть нам у цій біді! У Олі залишився маленький син. Кожна гривня на вагу золота!», - йдеться у дописі.

Як повідомляє польське видання «Miejski Reporter», поблизу села Слупно автівка «Рендж Ровер» з невідомих причин врізалася у дерево, яке потім впало на дорогу. Внаслідок аварії пасажирка, громадянка України, потрапилася у реанімацію. Водій авто – наразі у важкому стані.

Пожежники за допомогою гідравлічного обладнання витягли людей, які застрягли. Одного з них реанімували та госпіталізували. Другого у важкому стані гелікоптером доправили до лікарні у Варшаві. Жінка була громадянкою України, а чоловік – громадянином Білорусі. Згодом українка від отриманих травм померла у лікарні.

Реквізити для допомоги:

5457 0822 2919 8119 мама Наталія.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні