21-річний військовий рф у Криму зґвалтував 94-річну жінку. ФОТО

0
21-річний військовий рф у Криму зґвалтував 94-річну жінку. ФОТО
Днями у Криму 21-річний хлопець, який служить у російському "козачому війську", зґвалтував 94-річну прабабусю друга, пише Телеграф.

Як повідомляють російські медіа, 21-річний Сергій із села Ізобільне неподалік Севастополя вирішив зустрітися із колишнім однокласником і випити з ним. Той погодився, однак зазначив, що буде за годину. Він запропонував Сергію дочекатися його вдома із прабабусею.

Сергій прийшов у гості вже п’яний, тож його не зупинив той факт, що жінці 94 роки. Він роздягнувся, озвірів і зґвалтував пенсіонерку. Коли додому повернувся однокласник, то застав "друга" на своїй прабабусі - ґвалтівник заснув.

А коли прокинувся, "козак" зрозумів, що накоїв і утік з місця пригоди. Сховався в машині на дворі, однак його затримала поліція за заявою постраждалої. На цьому історія не закінчилася. Батьки Сергія після цього інциденту пообіцяли вбити сім’ю потерпілої, бо ті зіпсували життя їхньому синові.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні