На автодорозі мотоцикліст загинув після зіткнення з бетонним водостоком

0
На автодорозі мотоцикліст загинув після зіткнення з бетонним водостоком
На Львівщині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Загинув мотоцикліст, травмований внаслідок зіткнення з бетонним водостоком. Про це повідомили 24 квітня у прес-службі поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 23 квітня о 13.20 на автодорозі «Східниця-Пісочна» у Дрогобицькому районі.

«27-річний житель міста Трускавець не впорався з керуванням мотоциклом «Хонда», з’їхав у придорожній канал, де зіткнувся з бетонним стоком для відведення води. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Незважаючи на зусилля медиків, невдовзі чоловік помер у лікарні», - йдеться у дописі.

За фактом слідчі Дрогобицького районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють обставини події.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні