Гороскоп на 25 квітня: день, в який ваші з партнером інтереси зіштовхнуться

0
Гороскоп на 25 квітня: день, в який ваші з партнером інтереси зіштовхнуться
У цей день зросте імовірність конфліктів, сварок і навіть розривання стосунків. Необхідно зберігати спокій та пам'ятати про спільні цілі, які будуть об'єднувати, пише Сенсаація.

Овен
Діалог у цей день не буде клеїтися, а настрій лише все псувати мене. Необхідно набратися терпіння та ставитися до людей зрозумінням.

Телець
Навколо буде велика кількість конфліктів та суперечок, які не будуть розташовувати до переговорів. Але якимось чином доведеться згладжувати гострі кути.

Близнюки
Не погоджуйтеся на пропозиції одразу і просіть час на роздуми. В цей день погані ідеї здаватимуться хорошими, а ризики будуть не прораховані.

Рак
Вам доведеться вислухати багато нової інформації, яка далеко не все буде відповідати дійсності. Не розвішують на вуха та не виключайте критичного мислення.

Лев
В цей день намагайтеся не брехати, адже неправда одразу ж вийде назовні, а ви будете виглядати не найкращим чином.

Діва
Якщо ви готові відкрити своє серце коханій людині, то отримаєте таку саму щирість у відповідь. Головне, не бійтеся болю та не орієнтуйтеся на гординю.

Терези
З вас спросять за минулі помилки. І від вас залежить як саме закінчиться ця ситуація. Втім, немає зайвих приводів для хвилювань.

Скорпіон
Партнер імовірно попросить у вас про шанс або можливість перегорнути сторінку. Не обманюйте себе і дайте чесному відповідь.

Козеріг
Не ігноруйте свої емоції та довіряйте інтуїції. Цілком імовірно, що саме серце підказує вам вірне рішення, а розум вас обманює.

Стрілець
Стрільці, не покладайтеся на своїх друзів, адже в цей день вони з великою імовірністю можуть вас підвезти. І таке стається і в цьому нічого страшного немає.

Водолій
Не тікайте від відповідальності та поговоріть з партнером прямо зараз про свої партнери. Це прекрасний день для того, щоб в усьому розібратись.

Риби
Не відволікайтеся на справи, які не входять у ваші пріоритети. Ви можете витратити час на щось менше важливе та цінне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні