Парафіянка УПЦ МП пошкодила банер вбитих росіянами дітей. ВІДЕО

0
Парафіянка УПЦ МП пошкодила банер вбитих росіянами дітей. ВІДЕО
Парафіянка одного з храмів УПЦ МП на Житомирщині порвала банер у пам'ять загиблих від рук окупантів дітей. Меморіал висів на огорожі Свято-Миколаївського храму, який належить УПЦ МП у селі Попільня, повідомили у суботу, 22 квітня, у територіальній обороні Попільнянської громади.

Інцидент трапився у четвер, 20 квітня, коли літня жінка почала виголошувати антиукраїнські гасла та вирізати з банера у пам'ять загиблих дітей слово «російські». Крім того, послідовниця УПЦ МП почала забирати писанки, які принесли місцеві діти до банера. У територіальній обороні повідомили, що банер встановили 19 квітня члени релігійної громади ПЦУ.

«До банера прийшла жінка поважного віку, почала вигукувати антиукраїнські гасла, вирізала з банера слово "російські", забрала писанки та сказала, що цьому не місце біля російської церкви. Ця жінка являється прихожанкою московського попа Петра Лисоса, який і напоумив її зробити таке», – повідомили у ТРО Попільнянської громади.



До банера у Попільні приходили небайдужі громадяни та діти, які приносили до меморіалу квіти, іграшки та писанки. У храмі вандалізм парафіянки не прокоментували.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні