Росіяни можуть почати новий наступ: напрямок

1
-6
Росіяни можуть почати новий наступ: напрямок
Російські війська можуть найближчим часом розпочати штурмові дії на Вугледарському напрямку, пише Уніан.

"Можна зробити висновок, оскільки на Вугледарському напрямку на сьогоднішній день активних бойових дій не ведеться, окрім обстрілів, то можна сказати, що ворог, швидше за все, почне найближчим часом штурмові дії в цьому районі. Втративши дуже багато особового складу на Авдіївському та Мар’їнському напрямках, я думаю, що ворог найближчим часом зосередить його на Вугледарському напрямку, ну це моя думка", - зазначив начальник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашковський в ефірі інформаційного телемарафону.

За словами Дмитрашківського, противник традиційно продовжує наступальні дії на Авдіївському напрямку, веде активну оборону на Новопавлівському та Оріхівському напрямках. В очікуванні контрнаступу окупанти продовжують зводити фортифікаційні споруди та встановлювати протитанкові засоби.

Він також повідомив, що на Донецькому напрямку основні зусилля ворог зосередив на Авдіївському напрямку.

"Ворог здійснив 28 штурмових дій, 485 було обстрілів позицій наших захисників, але ворог успіху на цих напрямках не мав. Натомість поніс втрати близько 2 рот особового складу, 10 одиниць техніки. Ворог 186 разів обстріляв позиції наші, серед них 30 - це Запоріжжя, 156 - це був Донецький напрямок за ніч", - сказав Дмитрашківський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поки ''зе-влада'' трубить з усіх прасок що ось-ось контрнаступ ЗСУ кацапи візьмуть і підуть у наступ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні