У РФ не пропустили 14 вантажівок із пораненими солдатами

0
У РФ не пропустили 14 вантажівок із пораненими солдатами
Російське військове керівництво і надалі не дозволяє своїм солдатам залишати зону бойових дій в Україні. Блокування цього призводить до загибелі деяких з них. Зазначимо, що до Росії не впустили 14 вантажівок із "трьохсотими" загарбниками, які в підсумку стали "вантажем 200".

Про це йдеться у зведенні Інституту вивчення війни (Institute for the Study of War, ISW) від 22 квітня, передає ТСН.

Того ж дня у Генштабі ЗСУ інформували, що російська війська на кордоні з Росією розгорнули колону медичної евакуації з 14 вантажівок, яка прямувала у бік тимчасово окупованої Луганщини. У результаті деякі зі солдатів загинули дорогою.

В Інституті зазначили, що схожий випадок фіксують далеко не вперше. Командири армії намагаються запобігти їхній евакуації.

"Російське командування, ймовірно, має намір не допустити, щоб значна кількість деморалізованих солдатів симулювала поранення, щоб втекти з поля бою, і не дуже стурбоване боєздатністю солдатів, оскільки багато хто використовується в атаках у стилі "людських хвиль", – йдеться у зведенні.

Аналітики кажуть, що випадок є показовим, оскільки, ймовірно, існує чіткий набір контрольно-пропускних пунктів, які блокують рух і відокремлюють країну-агресора від захоплених нею територій України. Такі інциденти лише нівелюють заяви російського диктатора про те, що він "об'єднав" тимчасово окуповані українські території.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні