Під час сварки батько вбив та розчленував тіло власного сина

0
Під час сварки батько вбив та розчленував тіло власного сина
У Бучанському районі правоохоронці знайшли частини тіла молодого чоловіка в різних територіальних громадах.

Про злочин повідомила Київська обласна прокуратура.

«Встановлено, що в с. Білогородка в ніч з 24 на 25 вересня в приватному садовому будинку між батьком і сином на ґрунті довгострокових неприязних відносин під час розпивання спиртних напоїв виник конфлікт. Під час сварки батько завдав ударів руками по голові сина, після чого останній не подавав ознак життя,» - йдеться в повідомленні на сайті прокуратури.

У прокуратурі розповіли, що підозрюваний здійснив розчленування тіла за допомогою кухонного ножа. Розчленовані частини тіла підозрюваний сховав у лісопосадці території Білогородської територіальної громади, пересуваючись на власному автомобілі.

Голову сина він сховав у чагарниках неподалік від житлового комплексу в с. Софіївська Борщагівка, - заявили в прокуратурі.

Чоловіка затримали в гаражі, де він переховувався.

«Йому повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства (ст. 115 КК України). До суду подано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою,» - додали в прокуратурі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні