Росія готує другу війну проти України?

2
Росія готує другу війну проти України?
Президент Росії Володимир Путін готує другу війну проти України на 2027 рік, переконаний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович.

Про це Арестович сказав у розмові з російською журналісткою Юлією Латиніною.

Так, ексрадник ОП переконаний, що росіяни програють нинішню повномасштабну війну.

"У них дискусія, як саме вони її програють: утримавши частину території чи зваливши. В принципі, їх влаштовує навіть другий варіант... Росіяни готові закінчити війну. Вони готові до цього. Жодної тривалої війни не буде. Їм потрібен буде ривок, мирна пауза для зняття санкцій і переозброєння", – вважає Арестович.

Він стверджує, що росіяни починають будувати військову машину, яка буде здатна вирішувати такі завдання політичного керівництва.

"Їхня надія побудувати її десь до 26 року. Я в це не вірю. Але 27-28 (рік – ред.) – цілком. Четвертий рік нового терміну Путіна, можна починати другу українську (війну – ред.). Вони декларували ці плани. Це не ніяка не страшна аналітика мудрого Арестовича, який десь там прорахував. Ні. Це пряма декларація. Чи вийде – велике питання. Але те, що готуватися до цього треба, – це неминуче", – наголосив аналітик.

Він додав, що найкращий спосіб запобігти війні – зробити її невигідною для противника. Це означає стати настільки сильними, щоб ворог відмовився від втілення своїх планів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сподіваюсь що мудрагелі при владі нарешті схаменуться і перестануть безбожно красти
Відповісти
Заберіть в того ''мудрого абдристовіча'' мікрофон!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні